Ik hou van licht, natuurlijk licht in het bijzonder. Meer bepaald licht dat ergens op valt en zorgt voor een spel aan structuur, schaduw, grafiek en lijnen.

Mijn liefde voor licht en grafiek steek ik graag in mijn foto's en in mijn grafisch werk. Less is more. Ik ga graag op zoek naar een diepere betekenis bij het fotograferen en ontwerpen. Ik luister graag naar de diepere betekenis en jouw persoonlijk verhaal.

Zondagen zijn mijn lievelingsdagen, niks moet en alles kan. Ik hou ervan om vroeg op te staan, een gezonde wandeling te maken in het bos. Aan te schuiven aan mijn lievelingsbakker en te zorgen voor een uitgebreide brunch voor vrienden en/of familie. Of om richting Tongeren te rijden en te gaan snuisteren op de antiekmarkt. Op zaterdag kan je me vaak vinden met een boek in Barboek, een van mijn favoriete boekenwinkels. Ik hou ervan om naar mensen te kijken en het liefst van al zou ik dit allemaal willen vastleggen.

Muziek zorgt ervoor dat ik kan wegdromen, ik loop vaak met mijn hoofdtelefoon rond. Ik ben een kameleon op vlak van muziek. Ik vertoef ook vaak in het Depot van Leuven, hier werk ik als vrijwilliger aan de inkom, de jetons of ik maak foto's van de muzikanten.
Ik ben erkend lid van beroepsfotografen.be​​​​​​​

Back to Top