Hoi, ik stel me graag even voor. Met deze foto kunnen jullie de vrouw achter de camera ook ontmoeten. Ik ben het meest gelukkig buiten tijdens een wandeling in aanwezigheid van degene die ik graag zie. Ik woon samen met mijn man Senne ,onze bijna driejarige Cockerspaniël, Veto en onze dochter Iza (7m). We vonden onlangs onze droomwoning in Tienen.
Ik ben meter van de schattige Susanne én tante Uschi van 6 neefjes en nichtjes. Je kan me ook vaak vinden op mijn yogamat, in bad, al livingdansend of in de zetel al Netflixend, al lezend of hakend. In de week werk ik op de dienst logistiek in het Heilig Hartinstituut in Heverlee. Naast fotografie heb ik ook een passie in het maken van geometrische dierenkaartjes.
 Ik fotografeer het liefste gezinnen en huizen. Natuurlijk licht vind ik het mooiste licht dat er bestaat, liefst ‘s ochtends of vlak voor de zon ondergaat. Mijn favoriet seizoen is de herfst, liever koude en regen dan te warm. Ik ben zo benieuwd om jullie te leren kennen en jullie verhalen (of huizen) vast te leggen.
Ik fotografeer uitsluitend wanneer het licht op z'n schoonst is, dat is in de ochtend, hoe vroeger, hoe liever. De spontane gezinsreportages kan je enkel boeken in de maanden augustus, september, oktober en november. Uitzonderingen zoals december, januari, februari, maart kunnen, als jullie de koude samen met mij willen trotseren én als er licht aanwezig is.
Deze foto werd gemaakt door mijn man Senne.
Ik ben erkend lid van beroepsfotografen.be​​​​​​​

Back to Top